Det beste innen coating

Det beste innen coating

D-Quartz + C.Quartz 

- Det beste innen coating.

Carpro har nå kommet med kombinasjonen som tar coating til et nytt nivå og nye høyder av motstandsdyktighet. Med D.Quartz som base og C.Quartz Finest Reserve på topp leveres det nå hele 6 års funksjonsgaranti, en ekstremt økt glans dybde samt speilbildet til lakken og ikke minst en ekstremt hard coating - meget motstandsdyktig mot vaskeriper etc.. I tillegg avlegger finest en utrolig hydrofobisk effekt som gjør vaskeprosessen til en drøm da vannet perler av - likeså møkk og smuts!

 

Alene er C.Quartz Finest Reserve allerede en markedsledende coating med sine funksjoner - men kombinert med D.Quartz er det nå kommet en revolusjon innen coating!

 

Behandlingen inkluderer nødvendige steg med polering for å oppnå et perfekt lakkbildet før coating appliseres. Mer informasjon om produktene, behandlingen og mulighet for bestilling av behandling finner du her: 

https://swissvaxlillehammer.no/products/ett-stegs-polering?_pos=1&_psq=finest&_ss=e&_v=1.0&variant=44266420240571

 

Vi benytter oss kun av de beste produktene på alle felt og tjenester vi tilbyr - og er derfor ekstremt glade for å ha med oss Carpro på laget!

Ikke la hvem som helst ta hånd om en av dine dyreste eiendeler - velg en ekspert! Kontakte oss i dag for et uforpliktende tilbud til nettopp din bil, på den beste coatingbehandlingen som bys på markedet!

 

Tilbake til bloggen